• est-manuf
  • spline
  • bpoaches

производи

Пионерски и иновативен, квалитет ориентиран изработка, тимска работа

за нас

Страсни, искрен, дисциплинирани, квалитетот свесен, реално.
  • Hengfeng

EST ВОВЕД

EST рангирана бр.1 меѓу комплексните производители на алатка за сечење и прецизност шпонка мерач во Кина и во топ 5 на глобално ниво. За 30 години, EST е иновациите и инвестициите во high-end опрема. Компанијата започна со изработка на ХСС roughing endmills и се зголеми на водечки производител на комплекс ...

популарни производи

Некои од моќта на Веб страници се прикажани подолу
WhatsApp Онлајн Chat!