• est-manuf
  • spline
  • bpoaches

Produkte

Pioniere dhe inovative, cilësi më të orientuar zejtari, puna ekipore

Rreth nesh

Pasionuar, të ndershëm, të disiplinuar, cilësi më të ndërgjegjshëm, realiste.
  • Hengfeng

EST HYRJE

EST renditet nr.1 në mesin e prerjes mjet dhe vizore saktësi prodhuesit komplekse matës në Kinë dhe Top 5 globalisht. Për 30 vjet, EST ka qenë inovative dhe duke investuar në pajisje fund të lartë. Kompania filloi me marrjen endmills HSS roughing dhe u rrit në një prodhuesi kryesor për komplekse ...

produkte popullore

Disa për fuqinë e Web faqet janë treguar më poshtë
WhatsApp Online Chat!