• est-manuf
  • spline
  • bpoaches

produk

Pioneering & inovatif, kualitas-berorientasi craftsmanship, gawe babarengan

Tentang Kami

Gairah, jujur, disiplin, kualitas sadar, realistis.
  • HENGFENG

Est BUBUKA

Est urutan NO.1 antara alat motong na precision spline pabrik gauge kompléks di Cina jeung luhur 5 global. Pikeun 30 taun, Est geus innovating sarta investasi dina alat-alat tinggi-tungtung. Pausahaan dimimitian kalayan nyieun endmills HSS roughing tur tumuwuh ka produsén ngarah keur kompleks ...

produk popular

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu
WhatsApp Online Chat!